Frekvenser för livet

Upptäck det senaste inom personlig bärbar teknik för
hälsa · välmående · balans

Frekvenser i verktygslådan

Frekvenser finns överallt och vi utsätts hela tiden för dem, det gäller att välja frekvenser som gör att vi mår bättre, får mer energi och hjälper oss med återhämtning. Men hur gör man det?

Frekvensterapi är ett sätta att biohacka kroppen, genom att ge den frekvenser. Den här formen av terapi har funnits i många år och observationer har gjorts som lett till ett stort antal frekvenser som visat sig påverka kroppen på olika sätt. Frekvens används för att ange antal svängningar per sekund och mäts i Hertz (Hz).

Två forskare som arbetat med den här typen av terapi är Robert O. Becker och Professor Björn Nordenström. De har erfarenhet bland annat inom regenerering av organ och organsystem genom användning av kroppens egna bio-elektriska system. Björn Nordenström var professor inom radiologi på Karolinska Institutet och har bland annat skrivit boken "Biologically Closed Electric Circuits" där han skriver om en bioelektrisk krets i kroppen. Deras forskning tyder på att obalanser och möjligen även sjukdomar kan bero på att cellmembranens spänning, skillnaden i spänning mellan cellens utsida och insida, hamnat utanför optimal eller normal nivå.

Våra celler producerar energi, ATP, för att vi ska kunna leva. För att kunna producera energi krävs tillgång till vatten, näringsämnen och syre. Cellerna måste också kunna göra sig av med metaboliskt avfall som skapas under processen. Transporten in i cellen och ut ur cellen sker genom små öppningar i cellmembranet, som öppnas och stängs efter behov, baserat på potentialskillnaden mellan cellens insida och utsida. När potentialskillnaden är för liten har man sett obalans i cellens metabolism - den fungerar inte optimalt och kroppen kommer i obalans.
Med hjälp av mikroström kunde man se att det går att påverka potentialskillnaden. Det har också visat sig ha betydelse vilka frekvenser som används.

Hälsosamma celler skapar hälsosamma organ, hälsosamma organ ger människor förutsättning att må optimalt, ha energi och livsglädje.

Så vad kan man göra för att stötta kroppen?
 
Healy World har, bland annat baserat på forskning ovan, tagit fram ett verktyg, Healy, som är en liten personlig bärbar enhet för frekvensterapi med mikroström.
Den har också tillämpningar utan mikroström.
Healy är mindre än en tablettask och styrs via en app i mobilen.
Det finns många verktyg för frekvensterapi, men den här är den minsta, smidigaste och mest lättanvända med många olika program! De flesta andra frekvensverktyg kräver att man bokar tid hos terapeut som har en mycket större maskin, oftast kopplad till dator. Dessa är ofta svåra och tidskrävande att använda. Healy, är så liten att du har den med dig och kan använda var och när du vill! Dessutom med en användarvänlig app där du enkelt väljer vilka program du vill använda och får tydliga instruktioner.

Healy innehåller program med frekvenser framtagna för bland annat Träning & Hälsa, Skönhet & Hud, Mental balans, Sömn, Inlärning, Stressreducering & Avkoppling, Form & Balans.